![]() |
odcinek 14 - nowe życie
aktorzy, jak zwykle nie zawiedli :oczko:
|
Jedno mam pytanie (góra trzy) w związku - czy gwizdorzy mogą zdradzić: ciasta na weselu były świeże? Czy można było zjeść i czy do woli?
|
ja czwarte
tzn. czy ja na schodach widziałam Jac/usia/ka ??? :oczko::hmmm: odcinek "miły", aktorzy aktorsko pierwszorzędni :poklony: nie można powiedzieć:eusa_angel:, to jego zaleta, ale wada, że ostatni :kawa: |
A ja tam zauważyłam, że Dominik chyba był bliższym znajomym, bo i na wesele się załapał a Jacek tylko na ślub ;-)
|
a sonarta to nikt nie zauważył? ;)
i matysol przeca też był na weselu ;) |
I my z Darkiem mieliśmy być, ale nawalił nam samochód :rozpacz:
|
To ja bardzo się zgłaszam na ochotnika na następne wesele :modly: obok Dominika,Jacka , Sonarta i reszty....:krejzol: albo jakby się dało to z całym BF-em :jupi:
|
A to że Piniu to nawet z osobą towarzysząca był :oczko: Anetko siedzieli grzecznie przy stoliku cała trójka :tak_trzymaj:
trochę smutny ten odcinek...ale Janek jak widać chce rozpocząć nowe życie...czy dana mu będzie ta szansa ... Dyrekcjo :poklony: |
no cóż, widać Dominik dominował, bo tylko Jego na weselu zauważyłam, Jacka pod kościołem. Ale wzrok już nie ten, to mam prawo!
|
Ja NAPRAWDĘ chciałbym wiedzieć jak było z ciastem na weselu!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:08:08. |